Lenovo ThinkStation P520 Workstation

Lenovo ThinkStation P520

✅Intel® Xeon® W-2223 3.60 GHz
✅8 GB RAM | 256 GB SSD
✅Nvidia T400 2GB
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi🇲🇪

Category: