Lenovo ThinkStation P920 Workstation

Lenovo ThinkStation P920

✅(2X) Intel® Xeon® Silver 4114 2.20 GHz
✅64 GB RAM | 512 GB SSD
✅Nvidia Quadro K5200
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi🇲🇪

Category: