MacBook Pro 2012 A1278

MacBook Pro 2012 A1278

✅Intel®️ Core™️ i7 2.9 GHz (4 Cores)
✅8 PC3-12800-1600MHZ-DDR3| 160 SSD
✅Intel® HD Graphics 4000
✅Screen 15″ HD
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi🇲🇪

Category: