MacBook Pro 2016

MacBook Pro 2016

✅Intel®️ Core™️ i7 2.6 GHz (Quad-Core)
✅16GB 2133MHz LPDDR3 | 256GB PCIe-based SSD
✅AMD Radeon™ Pro 450 2GB GDDR5
✅SCR 15.4″(diagonal) LED-backlit display with IPS technology
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi🇲🇪

Category: