Omen Gaming Laptop 15

Omen Gaming Laptop 15

✅Intel®️ Core™️ i7-10750H (6 Core)
✅16 RAM DDR4 SDRAM | 256 GB PCIe SSD
✅NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti (6GB GDDR6 Dedicated)
✅15.6″ diagonal 4K IPS anti-glare micro-edge WLED-backlit (3840 x 2160)
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi

Category: