Samsung Galaxy Book Flex2

Samsung Galaxy Book Flex2

✅Intel®️ Core™️ i7 1165G7 4.2 GHz
✅8 GB LPDDR4X | 512 PCI-E Gen 3.0 SSD
✅Intel® Iris® Xe Graphics
✅13.3″ 1920 x 1080 60 Hz
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi

Category: