Samsung Galaxy Book Pro 360

Samsung Galaxy Book Pro 360

✅Intel®️ Core™️ i5-1135 G7 2.40 Ghz
✅8 GB DDR4 | 512 GB NVME SSD
✅Intel® Iris® Xe Graphics
✅SCR 13.3” 1920 x 1080 Full HD Amoled
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi

Category: